0620372636 [email protected]

Flexibel

R

Dynamisch

Ervaren

Een uitnodigende oprit? Of een fraai terras? Wij doen het allemaal!

Bestrating laten leggen? Verwijs Hoveniers in Bruchem verricht, naast sierbestrating, ook het zwaardere werk. Bestrating vormt de basis van elke tuin. Hierop kan je voort borduren met beplanting, hekwerk, houtwerk en tuinmeubilair. Dit pittige karweitje doen wij snel, efficiƫnt en met oog voor detail. Wij adviseren u ook graag over de tegelsoorten en hun eigenschappen en de grootte en het patroon van de geplande bestrating. Opritten, terrassen, parkeerplekken, voetpaden, tuinpaden, van sierbestrating tot grove bestratingswerken, u kunt voor beide bestratingsvormen terecht. Altijd met een perfecte opvoeging en rekening houdend met een goede afwatering.

Bestratingswerken
Bestratingswerken

Keramiek, natuursteen, wij leggen het allemaal aan.

U kiest, wij plaatsen! Wat Verwijs Hoveniers ook doet is herbestrating. Dit scheelt een hoop sjouwwerk. Heeft u bestrating liggen die aan vervanging toe is? Dan verwijderen wij de oude tegels voor u en voeren deze af, waarna wij starten met de nieuwe bestrating. Wilt u uw bestaande bestrating eens grondig laten reinigen? Ook dan komen wij langs. Kortom, bestratingswerken van a tot z, daar zet u Verwijs Hoveniers in Bruchem voor in!

Bruchem

Den Bosch

Driel

Waardenburg

Bestratingswerken

Uw wensen bespreken?

Wij bellen u graag terug!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Fijn thuiskomen op een mooie oprit?

Aan een wijntje nippen op een mediterraan terras? Laat Verwijs Hoveniers in Bruchem uw bestrating leggen! Neem contact op.