0620372636 [email protected]

Houtwerk

Flexibel

R

Dynamisch

Ervaren

Houtwerk

Zagen, schuren, timmeren, wij maken álles van hout voor uw tuin!

Een mooie pergola laten maken, een schutting op maat of een robuuste blokhut? Verwijs Hoveniers in Bruchem vervaardigt praktisch alles van hout. Ook veel vlonders, overkappingen en tuinhuisjes staan reeds op onze naam. Heerlijk intiem en idyllisch is een pergola. Dit is een constructie van latten op hoge palen in een tuin waar planten langs kunnen groeien. Meestal is deze gemaakt van hout, maar metaal komt ook voor. Het sfeervolle aan een pergola is dat deze niet geheel afdekt, in tegenstelling tot een overkapping. Juist door de begroeiing heen kunnen kijken met zonnestralen die vlekjes maken op het terras of de vlonder, maakt een pergola zo ontzettend sfeervol! Wij plaatsen pergola’s vaak tegen de gevel van een huis.

houtwerk
houtwerk

Tuinhuisjes en blokhutten

Met een tuinhuisje of blokhut krijgt uw tuin er een functie bij. Met dit tweede huisje op afstand van uw woning kan u werkelijk alle kanten op. Een atelier, een bergruimte, wat u ook wilt, een tuinhuisje of blokhut kan daarvoor fungeren. Tuinhuisjes worden opgebouwd met houtskeletbouw of stapelbouw met als materiaal vaak kunststof, metaal of hout. Blokhutten zijn grover en gemaakt van balken hout die bij de hoeken in elkaar grijpen. Verwijs Hoveniers maakt zowel een tuinhuisje als blokhut voor u op maat, afgestemd op uw gebruiksdoel.

houtwerk

Vlonder laten plaatsen

Een houten vlonder laten maken? Ook dat doet Verwijs Hoveniers in Bruchem met verve! Dit type terras wint steeds meer aan populariteit. Het staat vlot, natuurlijk en voelt prettig aan je blote voeten. Hout wordt immers niet zo heet als steen, hartje zomer. Een mooi tuinsetje erop, wat grote plantenpotten en u waant zich in de Provence! Goedkoop bent u uit met geïmpregneerd vurenhout, duur met hoog kwalitatief hardhout. Beiden maken mij. Om gladheid tegen te gaan kunnen wij uw vlonderplanken tevens antslip maken. Wel zo veilig!

Bruchem

Den Bosch

Driel

Waardenburg

houtwerk

Uw wensen bespreken?

Wij bellen u graag terug!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat kunnen wij voor uw tuin betekenen?

Pergola’s, schuttingen, vlonders, tuinhuisjes, blokhutten, overkappingen, veranda’s, alle houtwerk maken wij op maat! Neem gerust contact op. Verwijs Hoveniers komt vrijblijvend bij u langs in regio Bruchem, Bommelerwaard, Den Bosch, Driel en Waardenburg.