0620372636 [email protected]

Over

Flexibel

R

Dynamisch

Ervaren

Verwijs Hoveniers

Verwijs Hoveniers in Bruchem mag zich met recht een jong en dynamisch bedrijf noemen. Jong omdat eigenaar Thomas Verwijs als 21-jarige in januari 2016 het bedrijf opstartte. Na zijn hoveniersopleiding niveau 3 werkte hij een jaar in dienst, maar kluste al bij voor zichzelf. Hij kreeg zoveel opdrachten toegeworpen, dat hij na een jaar de knoop doorhakte en ontslag nam. Verwijs Hoveniers was een feit en Thomas Verwijs huurde voortaan zelf personeel in! Dynamisch vanwege de veelzijdigheid aan diensten die Verwijs Hoveniers aanbiedt.

Naast werkzaamheden als tuinaanleg en tuinrenovatie maakt Thomas Verwijs zelf uw tuinontwerp, terwijl hij aan de andere kant weer de grotere bestratingswerken uitvoert. Er zit ook nog genoeg tussenin, zoals sierbestrating en houtwerk dat resulteert in sierlijke pergola’s, robuuste blokhutten en meer. Over hout gesproken: Thomas Verwijs snoeit ook uw bomen. Daar hoeft u dus geen apart bedrijf voor in te huren.

Alles wat uw tuin aangaat is aan gedacht!

Verwijs Hoveniers

Jong en dynamisch

– Verwijs Hoveniers

Wat kunnen wij voor uw tuin betekenen?

Neem gerust contact op. Verwijs Hoveniers komt vrijblijvend bij u langs in regio Bruchem, Bommelerwaard, Den Bosch, Driel en Waardenburg.